maart 2022

Op 19 maart aten we met 29 Wacht-Lijsters en Yvonne, onze adviseuse en Mark, onze projectleider, bij Aaltje in het zaaltje. Zó fijn dat de Corona-beperkingen nu zijn opgeheven en dat dit, voor het eerst in 2 jaar, weer kan! Inmiddels zijn er nogal wat nieuwe gezichten bijgekomen, dus we doen eerst een voorstelrondje. Iedereen heeft een voorwerp mee genomen waarmee hij/zij zich voorstelt en wonder-boven-wonder: het lukt ons allen om dat binnen de gestelde halve minuut te doen! De voorwerpen variëren van kaarten van eigen schilderwerk, fotowerk en andere kunstzinnige uitingen, tot wandelstokken, het eigen lichaam ( als gereedschap van de acteur), foto’s van kleinkinderen, aankondigingen van concerten en folders van de Pluktuin. Uiteraard is er de nodige hilariteit, dus de sfeer zit er meteen goed in!

Daarna gaan de presentaties van start: de Denk-Werkgroepen Culturele Activiteiten en Inrichting Praathuis laten vóór het eten zien wat ze tot op heden bedacht hebben, de Denk-Werkgroep Buurttuin doet dat bij de koffie. Duidelijk is dat er door velen druk gewerkt wordt!

We sluiten de avond af met de gedachte ( en de hoop!) dat dit jaar er een zal worden van spijkers met koppen zodat er, zoals het er nu uitziet, op niet al te lange termijn begonnen kan worden met het betrekken van Buurtbewoners en het aanvragen van bestemminsplan wijzigingen. Wordt vervolgd!