Categorieën: Historie

Gerelateerde artikelen

Historie

verslag bijeenkomst aspirant bewoners 10 februari 2018

10 februari 2018 ‘We gaan gewoon leuk oud worden!’, zegt Ingrid Dokter, voorzitter van de Woongroep Weesp op de kennismakingsbijeenkomst op 10 februari. Maar liefst 28 belangstellenden zijn aanwezig. De Woongroep Weesp heeft veel aandacht Lees verder…

Historie

17 maart 2018 verslag bijeenkomst nieuwe belangstellenden

Verslag kennismakingsbijeenkomst WGW 17 maart 2018 ‘In 2014 dacht ik na over hoe ik oud zou worden. Mijn eigen ouders woonden uiteindelijk in zorginstellingen en dat was niet nodig geweest als er alternatieven zouden zijn. Lees verder…

Historie

toelatingsbeleid Woongroep Weesp

Toelatingsbeleid WoonGroepWeesp Juni 2018 1. Waarom Toelatingsbeleid? De Stichting WoonGroepWeesp heeft tot doel het oprichten van een woongroep van culturele 50+ers en het faciliteren van nieuw te bouwen huurwoningen voor deze groep. Er zijn een Lees verder…