Categorieën: Bijeenkomsten

Gerelateerde artikelen

Bijeenkomsten

7 dec. 2017 verslag bijeenkomst bewoners seniorenwoningen

7 december 2017: Verslag van de Informatieve bijeenkomst met de bewoners van de seniorenwoningen aan de Dr. A. Kuyperlaan In de Vide op de 1e verdieping van gebouw Oversingel scharen 8 bewoners, 2 familieleden van Lees verder…

Bijeenkomsten

1 nov 2017 Verslag bijeenkomst met bewoners Oversingel

Beter een goede buur…. Het was goed vol, op woensdag 1 november om 10 uur, in het restaurant van Oversingel-nieuwe-stijl. Zeker 40 bewoners waren gekomen om de “samenspraak” onder leiding van Marjolein Brüning, directeur Zorg Lees verder…

Bijeenkomsten

Verslag 1e bijeenkomst Woongroep Weesp 12 okt 2017

12 oktober 2017 Alle voortekenen lijken gunstig: er is zicht op een locatie, een investeerder, een zorgorganisatie die mee wil denken, een gemeente die het plan steunt… Woongroep Weesp kan van start! Initiatiefneemster Ingrid Dokter Lees verder…